Adres

Bunnik, Cothen, Den Dolder
Langbroek, Werkhoven

Telefoon

06-24623962

Bewegingscentrum Joost

Kennismaking met Bewegingscentrum Joost
Wij nodigen u graag uit voor een eerste kennismaking. In dit gesprek geven we u informatie over onze werkwijze, laten we u zien wat onze uitgangspunten en kernwaarden zijn en leggen wij u de behandelings- en begeleidingsmogelijkheden voor. Met ons enthousiasme en ervaring proberen we u een goed gevoel en vertrouwen te geven, maar is het aan u of de belangstelling wederzijds is.

Persoonlijke begeleiding en zorg op maat
Bewegingscentrum Joost staat voor zorg op maat in zijn totaliteit, met als doel een optimaal resultaat. Samenwerking, herstel van zelfvertrouwen, helderheid, positiviteit en veelzijdigheid staan centraal. Wij bieden persoonlijke begeleiding met een duidelijke doelstelling en motiveren u om op mentaal en fysiek vlak te verbeteren. Professionaliteit en gedrevenheid in onze benadering maken dat we u de beste zorg kunnen bieden.

Professionaliteit en klantgerichtheid
We maken daarbij gebruik van gegevens, methoden en technieken die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeur en mogelijkheden, uiteraard rekening houdend met eventuele belemmerende factoren die u ervan weerhouden optimaal resultaat te boeken. Wij vinden het zeer belangrijk onze cliënten (en hun naasten) van uitgebreide en juiste informatie te voorzien. Samen kijken wij naar mogelijkheden, oplossingen en kansen, om een voor u zo effectief mogelijk programma aan te bieden. Bewegingscentrum Joost staat voor professionaliteit, openheid, vrolijkheid, positiviteit en gedrevenheid.

Gratis proeftraining bij Bewegingscentrum Joost?
Wilt u een GRATIS training van een van onze Privé trainers? Neem dan contact met ons op!