Adres

Bunnik, Cothen, Den Dolder
Langbroek, Werkhoven

Telefoon

06-24623962

Vergoeding

AAA diëtisten heeft contracten met alle zorgverzekeraars (behalve Caresq).   

U krijgt 3 uur per jaar vergoed vanuit de basisverzekering (houdt u rekening met uw eigen risico). Daarnaast kan het zijn dat u via een aanvullende verzekering extra uren vergoed krijgt. AAA diëtisten rekent dan het tarief dat door de zorgverzekeraar wordt gehanteerd. Een eerste consult is meestal een uur of een uur en een kwartier. Vervolgconsulten meestal 15 tot 45 minuten. Mocht er naast het consult een voedings- dieetadvies voor u worden opgesteld dan zal dit meestal een kwartier in beslag nemen.

Indien u de consulten zelf betaalt dan gelden de volgende tarieven: het uurtarief is 82 euro per uur, het tarief voor het intakegesprek bedraagt daarmee 82 of 102,50 euro, dit is afhankelijk van de duur van het gesprek. Voor vervolgconsulten wordt 20,50 euro per kwartier gerekend. Als ik naast het consult een voedings- dieetadvies voor uw opstel reken ik ook 20,50 euro per kwartier.

Wilt u liever een consult aan huis dan is dat zeker mogelijk (kosten 30 euro als dit buiten de verzekering valt). Belt u dan even voor de mogelijkheden via 06-24623962. 

Afspraken in ieder geval minimaal 24 uur van te voren afzeggen. Mocht u later afzeggen of niet verschijnen op een consult dan krijgt u zelf de rekening en deze kan u niet door uw verzekering laten vergoeden.

Hoe vaak we afspreken is natuurlijk afhankelijk van uw eigen wensen.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met mij opnemen.   

Natuurlijk probeer ik iedereen zo goed mogelijk naar wens te begeleiden. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn,  dan hoop ik dat u dit met mij bespreekt, zodat we samen kunnen kijken hoe we de begeleiding meer naar uw wens maken.  

Elke diëtist is ook verplicht om aangesloten te zijn bij een klachtenloket. AAA diëtisten is aangesloten bij het klachtenloket paramedici.

Voor de algemene voorwaarden klik hier.
Voor de privacyverklaring klik hier