Adres

Bunnik, Cothen, Den Dolder
Langbroek, Werkhoven

Telefoon

06-24623962

Programma: Op naar een gezond gewicht

Dit programma biedt een compleet pakket om met alle facetten die bij het realiseren van een gezond gewicht komen kijken aan de slag te gaan. Doordat we werken in vaste kleine groepen, zult je merken dat je gestimuleerd en gemotiveerd wordt door de enthousiaste begeleiders en de andere deelnemers. Samen naar een doel toe werken is veel gezellig en motiveert. Daarnaast kunt je elkaar ook helpen bij moeilijke momenten.
 
Het volledige programma bestaat uit:
✓ 8 keer 1 uur groepsbijeenkomst over voeding in de breedste zin van het woord van door Paulien Koenjer.
✓ 8 keer aansluitend een uur sporten met de groep onder begeleiding van Personal Coach Joost Baars.
✓ 2 keer lichaamsmeeting en gezondheidscheck.
✓ 1 keer workshop gezond koken op een mooie locatie.
✓ 1 keer 2 uur een workshop mindfulness door Willem de Groote.
 
Onderdeel voeding
De diëtist Paulien Koenjer van AAA diëtisten zal de verschillende aspecten aangaande voeding behandelen. Het aanpassen van je huidige voeding staat centraal met als doel dat je niet het gevoel heeft op dieet te zijn. Je leert voeding dusdanig te benaderen dat je nog jaren met plezier een gezond gewicht behoud. Paulien behandeld tijdens de 8 bijeenkomsten verschillende thema’s zoals gezonde voeding, type eetgedrag, hoe de motivatie vasthouden en hoe je kunt omgaan met moeilijke momenten. Door de kleine groepsgrootte is hierin alle ruimte voor persoonlijke vragen.

Onderdeel beweging
De Personal Coach Joost Baars van fysiotherapie OpMaat gaat elke week met de groep heerlijk en gezond buiten sporten. We starten de eerste les met een gezondheidscheck en sluiten hier bij de 8e les ook weer mee af. Hierdoor zie je wat je kunt bereiken in slechts 8 weken. En het motiveert om door te gaan.
De lessen gaan altijd door: Bij slecht weer maken we gebruik van de oefenruimte van Fysiotherapie OpMaat.
 
Onderdeel kookworkshop
De kookworkshop zal worden gegeven door een kok op een mooie locatie. Hij zal je laten ervaren dat het erg leuk is om een heerlijke maaltijd te koken die ook nog eens heel gezond is.
Deze workshop zal op een andere dag en tijd plaatsvinden dan de rest van de cursusavonden in verband met de locatie.
 
Onderdeel mindfulness
De gecertificeerde mindfulness trainer Willem de Groote van fysiotherapie OpMaat verzorgt 1 cursusavond een workshop  van 2 uur, waar de basisbeginselen van mindfulness en de mogelijkheden van toepassing daarvan in het dagelijks leven  worden uitgelegd. Met deze eerste oefeningen kun je zelf aan de slag om meer bewust te kunnen handelen. Je leert hoe je met eenvoudige oefeningen beter om kunt gaan met de moeilijke momenten.
 
In dit complete programma worden alle facetten aangeboden die belangrijk zijn bij het realiseren van een gezond gewicht. Dit doen we met experts die ruime ervaring en kennis hebben op het gebied van dieet, bewegen, mindfulness en koken. In 1 programma alles wat je nodig hebt om een gezonde gewicht te bereiken en vervolgens te behouden. Natuurlijk bieden wij, als je dat wenst, op ieder vlak of in een totaal programma vervolgstappen aan. Na dit programma ben je in staat, door meer inzicht en  bewustwording, oefening en vooral genieten van gezond eten en bewegen om een gezond gewicht te realiseren.
 
Er wordt een nieuw programma gestart als we weer een gezellig groepje deelnemers hebben.
Er zijn wekelijks bijeenkomsten m.u.v. de vakanties.
De groepsgrootte is max. 10 personen. De minimale groepsgrootte is 6 personen.

Kosten voor het totale programma €375,-.
Indien je jezelf voor 1 januari aanmeld krijg je €25,- korting.
 
Wil je meer weten?
Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Fysiotherapie OpMaat. Mocht je interesse hebben maar de genoemde avond is niet geschikt? Laat het ons gerust weten, bij voldoende aanmeldingen plannen we een andere dag in de week.
 
Je kunt je hier direct aanmelden zodat je op de hoogte wordt gehouden.